دانلود فیلم و سریال ایرانی با لینک مستقیم || New Adress Farmanrava4.IR: تالار گفتمان

.::. تالار گفتــمان .::. :: نمايش موضوعات - كلاهداري:‌ دغدغه‌ام نشان‌دادن افرادي بود كه تيشه به ريشه انقلاب مي‌زنند

كلاهداري:‌ دغدغه‌ام نشان‌دادن افرادي بود كه تيشه به ريشه انقلاب مي‌زنند

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع ارسال تشکر

.::. تالار گفتــمان .::. صفحه اول انجمن -> اخبار هنری و سینما

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

Patoghdl
مدیر انجمن و ناظم سایت
مدیر انجمن و ناظم سایت

وضعيت: آفلاين
26 فروردين ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 1197
امتياز: 1200695
تشکر کرده: 432
تشکر شده 785 بار در 475 پست

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 12 خرداد ماه ، 1390 11:08:22    موضوع مطلب: كلاهداري:‌ دغدغه‌ام نشان‌دادن پاسخ همراه با اعلان

«حامد كلاهداري» گفت: در فيلم «پايان‌نامه» قصد من طرفداري از جناح خاصي نبود، بلكه دغدغه‌ام نشان دادن دست‌هاي پنهاني بود كه مي‌خواستند تيشه به ريشه انقلاب و نظام بزنند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي فرهنگسراي رسانه، نشست نقد و بررسي فيلم سينمايي «پايان‌نامه» با حضور «روح الله شمقدري» (تهيه كننده)، «حامد كلاهداري» (كارگردان)، «هادي كلاهداري» (نويسنده فيلمنامه) و «ميلاد حاجي‌پروانه» (منتقد)، دهم خرداد ماه در فرهنگسراي رسانه برگزار شد.
در اين مراسم حامد كلاهداري در پاسخ به انتقاداتي كه به فيلم‌نامه اين فيلم و ضعف‌هاي آن گرفته ‌شد، گفت: بسياري از فيلم‌ها در فيلمنامه ضعف دارند، ما نيز از اين قاعده مستثني نيستيم اما دليل استفاده من از ژانر اكشن اين نبود كه بخواهم ضعف‌هاي فيلم‌نامه‌ام را بپوشانم چرا كه از ابتدا مي‌خواستم يك اكشن سياسي بسازم.
كارگردان «پايان‌نامه» در هشتمين جلسه اتاق رسانه فرهنگسراي رسانه افزود: در فيلم «پايان‌نامه» قصد من طرفداري از جناح خاصي نبود، بلكه دغدغه‌ام نشان دادن دست‌هاي پنهاني بود كه مي‌خواستند تيشه به ريشه انقلاب و نظام بزنند.
حامد كلاهداري اضافه كرد: افرادي كه از اين فيلم انتقادهاي غيرمنصفانه‌اي كردند، نديدند كه براي فيلم «پايان‌نامه» دو هزار پلان گرفته شده است در حالي كه بيشتر فيلم‌هاي سينمايي ايران كمتر از هزار پلان فيلمبرداري دارند. متاسفانه در جشنواره نيز با جوسازيي‌هايي كه به راه انداختند، حق «پايان‌نامه» را از همان روز اول تضييع كردند.
اين كارگردان جوان ضمن بيان اينكه به همه ابعاد فيلم «پايان‌نامه» توجه نشده تصريح كرد: قصد من اين بود تا دست‌هاي پنهاني را كه آن روزها در اتفاقات پس از انتخابات دست داشتند را در قالب يك فيلم سينمايي بيان كنم و اين در واقع نوعي نمادگرايي است. در هر صورت بستر ماجرا، بستر انتخابات سال 88 است و ما براي نمايش آن از نمادگرايي استفاده كرديم.
كلاهداري تاكيد كرد: من مي‌خواستم كساني را نشان بدهم كه قصد داشتند تيشه به ريشه نظام و كشور بزنند. در هر صورت اين مسئله حقيقت دارد كه وقتي يك فيلم سياسي ساخته مي‌شود به هيچ‌وجه امكان ندارد كه همه آن را دوست داشته باشند اما من به «پايان‌نامه» اعتقاد دارم و از آن دفاع مي‌كنم.
يكي از اصحاب رسانه در ادامه سخنان «كلاهداري»، از او پرسيد آيا قصد شما اين بود كه يك گروه سياسي را در حوادث پس از انتخابات سال 88 محكوم كنيدكه وي در پاسخ اعلام كرد: من همين جا براي بار چندم اعلام مي‌كنم كه در ساخت «پايان‌نامه» كاري با جناح‌هاي چپ و راست نداشتم. به عقيده من، دست‌هاي پنهاني بودند و هنوز هم هستند كه مي‌خواهند تيشه به ريشه نظام، اعتقادات و كشور ما بزنند.
وي ادامه داد: بسياري از مردم اين موضوع را نمي‌دانستند. در هر صورت كار ما تاييد اين يا آن نبود. ما حتي در فيلم، اعتراضات منطقي را نيز محكوم نكرديم.
كلاهداري در پاسخ به سفارشي بودن اين فيلم خاطرنشان كرد: بارها گفته‌ام و بار ديگر نيز مي‌گويم كه اين فيلمنامه به هيچ‌وجه سفارشي نيست. من كه فيلمساز برجسته‌اي نبودم كه به من زنگ بزنند و كاري اين‌چنيني را سفارش بدهند. من فيلمنامه به‌دست، دنبال تهيه‌كننده بودم و كسي جرات ساخت «پايان‌نامه» را نداشت تا اينكه آن را به دست «روح‌الله شمقدري» و موسسه‌ ايشان رساندم. البته ايشان هم بعد از يك ماه در چهار صفحه‌ كامل از فيلمنامه ايراد گرفتند. ما راه سختي را طي كرديم تا به اينجا رسيديم.
كارگردان اين فيلم درباره گنگ و نامفهوم بودن برخي از صحنه ها توضيح داد: قبل از آنكه به دنبال تهيه‌كننده بگردم با نويسنده فيلمنامه كه برادرم بود، اختلاف نظرهايي داشتيم. برادرم مسائل را با تيپ سينماي آمريكا و بسيار موجز مي‌ديد كه مخاطب مجبور بود براي فهم كامل همه نشانه‌ها فيلم را چند بار ببيند. در هر صورت دلايل ايشان من را متقاعد كرد و فيلم به اين صورت كه مي‌بينيد، ساخته شد. البته پس از ساخت فيلم وقتي آن را ديدم خودم هم اين سنگيني و گاهي گنگ بودن برخي از صحنه‌ها را حس مي‌كنم.
حامد كلاهداري در پايان سخنانش با انتقاد از كساني كه بازيگران و عوامل اين فيلم را تحت فشار گذاشتند، اعلام كرد: دليلي ندارد اگر «حامد كلاهداري» فيلمي مي‌سازد همه عوامل فيلم، تمام عقايد فيلمساز را قبول داشته باشد. بخشي از افرادي كه با ما در «پايان‌نامه» كار مي‌كردند، با من اختلاف عقيده داشتند. اما به آن‌ها بي‌مهري بسياري شده است. اين افراد يك كار حرفه‌اي انجام دادند و به يك كارگردان جوان كمك كردند اما بسياري براي آن‌ها شمشير را از رو بسته‌اند.
در ادامه «هادي كلاهداري» نويسنده فيلمنامه نيز در پاسخ به انتقاد كارشناس منتقد برنامه نسبت به ضعف‌ها و حفره‌هاي موجود در فيلمنامه تصريح كرد: در هر صورت اتفاقاتي پس از انتخابات سال 88 اتفاق افتاد و ايده‌ ساخت اين فيلم را به ما داد. اين فيلمنامه اولين كار من بود و بخشي از انتقادها نيز به همين دليل وارد مي‌شود اما اينكه چرا من اين فيلمنامه مهم را نوشتم بايد بگويم كه چون كس ديگري اين كار را نمي‌كرد.
وي اضافه كرد: متاسفانه ما عادت كرده‌ايم كه اصطلاح دولت يا جنبش سبز را به طور كلي از سران بالايي تا مردم به صورت يكسان اطلاق كنيم اما به نظر من سران جريانات از مردم جدا هستند. به نظرم ما جنگ قدرتي داشتيم كه مردم از آن جدا بودند.
هادي كلاهداري در پاسخ به سوال يكي ديگر از حاضران مبني بر اينكه با توجه به اين موضوع كه شما اولين فيلمنامه‌تان را نوشته‌ايد، فيلمنامه پايان‌نامه را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟، گفت: اعتقاد دارم كه فيلمنامه «پايان‌نامه» نقص‌هاي زيادي دارد و البته اين مساله با توجه به اولين كار من كمي طبيعي است.
در ادامه اين جلسه روح‌الله شمقدري كه تهيه‌كنندگي اين فيلم را برعهده دارد، ضمن انتقاد از اتفاق‌هايي كه در جلسه نقد و بررسي فيلم پايان‌نامه در جشنواره فيلم فجر رخ داد، خاطرنشان كرد: سينماي ايران بدون انتقاد و رسانه معني و مفهومي ندارد و ما از انتقادها استقبال مي كنيم.
شمقدري درباره نقدهايي كه به فيلمنامه مي‌شود، عنوان كرد: من هم معتقدم كه «پايان‌نامه» اشكال فيلمنامه دارد. به طور كلي مي‌گويم كه فيلمنامه «پايان‌نامه» ظرفيت‌هايي دارد كه در سينماي ايران به آن‌ها پرداخته نشده است. اما اينكه آيا همه ساختارها، ديالوگ‌ها، نقاط عطف و ... جاي درستي قرار گرفته است، بايد پاسخ بدهم كه خير.
وي ادامه داد: اين فيلمنامه كار اول نويسنده است و من معتقدم كه «هادي كلاهداري» براي كار اولش فيلمنامه‌اي شاهكار نوشته است. در هر صورت فيلمنامه بايد بازنويسي مي‌شد و ما قرارداد بازنويسي آن را نيز بسته بوديم اما در هر صورت اين اتفاق نيفتاد.
شمقدري در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران حاضر در جلسه مبني بر اينكه آيا فيلمنامه و نسخه نهايي فيلم به نهادهاي ذيربطي مانند وزارت اطلاعات ارائه و تاييديه آن‌ها دريافت شده است؟ تاكيد كرد: به اين تعبير كه ما فيلمنامه را به وزارت اطلاعات داده باشيم و از آن‌ها تاييديه گرفته باشيم، خير. اما ما به طور طبيعي مشورت‌هايي از آنها گرفتيم و سعي كرديم اصولي را كه وزارت اطلاعات داشت، رعايت كنيم. حالا يا آنها فيلم را تاييد كرده‌اند و يا اينكه هنوز آن را نديده‌اند كه تاييد يا رد كنند. در هر صورت ما فيلم را رسما به وزارت اطلاعات ارائه نداديم كه نظر آنها را بگيريم و تاكنون نيز هيچ اعتراضي نشده است.
تهيه كننده پايان نامه در پاسخ به پرسش اينكه آيا فكر نمي‌كنيد مانند سينماي هاليوود بايد چندين سال از حوادث پس از انتخابات مي‌گذشت تا آن را به فيلم تبديل مي‌كرديد،گفت: به نظر من حتي پايان‌نامه دير ساخته شده و اين حركت فرهنگي در كنار ساير حركت‌هاي فرهنگي بايد زودتر از اين‌ها آغاز مي‌شد. اگر ما مي‌توانستيم عكس‌العمل‌هاي منطقي داشته باشيم هيچ جاني به خطر نمي‌افتاد. به نظر من سينما بايد زودتر از اين‌ها وارد ميدان مي‌شد.
شمقدري در ادامه اين نشست، در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينكه چه طيفي بيشتر از اين فيلم خوششان مي‌آيد؟، اعلام كرد: «پايان‌نامه» فيلمي خاص است و در هيچ جمعي نمي‌توان گفت كه همه‌ تماما از فيلم خوششان آمده و يا تماما از فيلم بدشان آمده است. در تمام فضاها چه در كليات و چه در جزئيات هم موافق و هم مخالف داريم .البته در تيپ‌هاي مذهبي‌تر بحث مخالفت كمتر ظهور مي‌كرد. در هر صورت نگرش ما در اين فيلم آن نبوده كه به جناحي وفادار باشيم بلكه سعي كرديم به كليت و اصول اصلي نظام وفادار باشيم.
تهيه‌كننده فيلم «پايان‌نامه» همچنين در پايان سخنانش با انتقاد از شرايط اكران اين فيلم تصريح كرد: ما نسبت به زمان اكران، معترض هستيم. به نظر ما اين زمان اكران، زمان فيلم‌سوزي است. البته مسائل ديگري نيز وجود دارد كه ما در مورد آن‌ها حرف داريم. به عنوان مثال پس از گذشت 10 روز از آغاز اكران هنوز تيزرهاي «پايان‌نامه» از تلويزيون پخش نشده است.
به گزارش روابط عمومي فرهنگسراي رسانه در پايان جلسه لوح‌هاي تقديري از سوي رييس فرهنگسراي رسانه به عوامل حاضر در جلسه فيلم «پايان‌نامه» اهدا و از آن‌ها تقدير شد.
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب  
کاربرانی که برای این ارسال از Patoghdl تشکر کرده اند FLATSET
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

FLATSET
کاربر ارشد
کاربر ارشد

14 ارديبهشت ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 1642
امتياز: 153775
تشکر کرده: 584
تشکر شده 415 بار در 289 پست

محل سكونت: تایپیک درخواست فیلم

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 12 خرداد ماه ، 1390 12:15:07    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دستش درد نکنه لوح تقدیر حقشه این هم از طرف من Embarassed

خلیج فارس یا خلیج عربی :
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل   شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از FLATSET تشکر کرده اند Patoghdl

Mahan
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

21 اسفند ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 523
امتياز: 544525
تشکر کرده: 5
تشکر شده 44 بار در 33 پست

محل سكونت: تنکابن ( شهسوار )

ارسال ارسال شده در: جمعه، 13 خرداد ماه ، 1390 14:26:55    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

عاشق بودن زمانیه که اون بهت نگاه میکنه و میگه : دلم میخواست آدم خور باشم
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

.::. تالار گفتــمان .::. صفحه اول انجمن -> اخبار هنری و سینما

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت