MY.FC جانشين ارشد Admin وضعيت: آفلاين 25 ارديبهشت ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 1866 امتياز: 1238120 تشکر کرده: 62 تشکر شده 129 بار در 72 پست
محل سكونت: گناوه .استان بوشهر
ارسال شده در:
شنبه، 7 خرداد ماه ، 1390 21:15:16
موضوع مطلب:
اخه چه بگم من میگم ادما میان کارشونو انجام میدنو میرن گاهی وقتا بعضی از ادمها از یه جای خوششون میاد میمونن ما بقی فقط برای رفع نیازشون میان همینو فقط میتونم بگم و بس و لی من برای دوستی اینجامو تا نگن نمیرم تمام _________________ ____________________________________________
بیشعوری یعنی ادمهای که نمیتوانند فکر کنن و زندگی خود را به نجاست می کشانند....
کاربرانی که برای این ارسال از ARMIN تشکر کرده اند barfi3066, ARSENAL
FiFi مدیر بخش تصاویر وضعيت: آفلاين 27 ارديبهشت ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 1093 امتياز: 721320 تشکر کرده: 108 تشکر شده 194 بار در 125 پست
محل سكونت: -------
ارسال شده در:
شنبه، 7 خرداد ماه ، 1390 21:55:33
موضوع مطلب:
اتفاقا بهترین واولین سایت که تابه حال باهاش هم راحتم وهم صمیمی و هم به روز اولین سایتیه که دعامیکنم موندگاریش طولانی باشه ارمین وهردو اقا مجیدواریا جان دستتون درد نکنه
MyLove کاربر ارشد وضعيت: آفلاين 31 ارديبهشت ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 2953 امتياز: 1900220 تشکر کرده: 541 تشکر شده 484 بار در 253 پست
محل سكونت: اینجا..
ارسال شده در:
شنبه، 7 خرداد ماه ، 1390 22:11:15
موضوع مطلب:
fifi مي نويسد:
اتفاقا بهترین واولین سایت که تابه حال باهاش هم راحتم وهم صمیمی و هم به روز اولین سایتیه که دعامیکنم موندگاریش طولانی باشه ارمین وهردو اقا مجیدواریا جان دستتون درد نکنه
ARMIN مدیر کل سایت وضعيت: آفلاين 21 اسفند ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 809 امتياز: 2317650 تشکر کرده: 90 تشکر شده 224 بار در 99 پست
محل سكونت: تنکابن ( شهسوار )
ارسال شده در:
شنبه، 7 خرداد ماه ، 1390 22:12:52
موضوع مطلب:
fifi مي نويسد:
barfi3066 کاربر ارشد وضعيت: آفلاين 26 فروردين ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 842 امتياز: 439520 تشکر کرده: 452 تشکر شده 152 بار در 77 پست
محل سكونت: بیرجند
ارسال شده در:
پنجشنبه، 2 تير ماه ، 1390 18:38:51
موضوع مطلب:
FiFi مي نويسد:
دقیقا منهم میتونم به جرات بگم اولین سایتی که اینقدر توش راحتم و دوسش دارم همینه.
همه ی اعضاش خوبن و باحال و یک تشکر ویژه هم از آقا آرمین عزیز میکنم واسه صبوری و پشتکارش
همچنین آریاجون و فاطیما و... _________________ شیشه ی دل را شکستن احتیاجش سنگ نیست..
این دل ما با نگاهی سرد پر پر میشود..
کاربرانی که برای این ارسال از barfi3066 تشکر کرده اند ARSENAL
MY.FC جانشين ارشد Admin وضعيت: آفلاين 25 ارديبهشت ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 1866 امتياز: 1238120 تشکر کرده: 62 تشکر شده 129 بار در 72 پست
ارسال شده در:
پنجشنبه، 2 تير ماه ، 1390 19:20:01
موضوع مطلب:
من اصلا راحت نیستم کو بالشتم میخوام بخوابم تنها جای که میتونم سیگار بکشم کسی بهم گیر نده _________________ ____________________________________________
ARMIN مدیر کل سایت وضعيت: آفلاين 21 اسفند ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 809 امتياز: 2317650 تشکر کرده: 90 تشکر شده 224 بار در 99 پست
محل سكونت: تنکابن ( شهسوار )
ارسال شده در:
پنجشنبه، 2 تير ماه ، 1390 19:20:22
موضوع مطلب:
barfi3066 مي نويسد:
FiFi مي نويسد:
دقیقا منهم میتونم به جرات بگم اولین سایتی که اینقدر توش راحتم و دوسش دارم همینه.
همه ی اعضاش خوبن و باحال و یک تشکر ویژه هم از آقا آرمین عزیز میکنم واسه صبوری و پشتکارش
همچنین آریاجون و فاطیما و...
خواهش میکنم ... تعریف نمیکنم از سایت این سایت مال شماست
اما خیلی از سایت های بزرگ مثل ما ( موزیک باران ، میهن دانلود ، گوشنواز ، گنجا موزیک ، تهران موزیک و... ) شما رنگ مدیران سایت رو نمیبینین فقط کاربران هستن و این به نظر من اصلا خوب نیست و کاربران باید در سایت حضور داشته باشند ولی از همه مهم تر حضور مدیران سایته و باید با اعضا صمیمی باشن .
من رو شاید خیلی هاتون نشناسین حتی دوستای خوبم در این سایت ، اما من توی خیلی از سایت های بزرگ مدیر بودم و هستم و خیلی از سایت ها بزرگی که الان خودشون رو تک میدونن و هیچ اسمی از ما نمی آرن زیر دست من و گروه من بزرگ شدن مثل همین میهن دانلود و خیلی از سایت های بزرگ تا پارسال روی سرور من بودند سرور بزرگ ایران گراف که به دلایلی متاسفانه بسته شد ، گروه بزرگ هک فرمانروا بود که به همون دلایل متلاشی شد .
حالا نمی خوام داستان زندکی رو تعریف کنم اما آدما باید بدونن همیشه وضع و اوضاع خوب نمیمونه و سختی و شکست همیشه در پیش روی انسان ها وجود داره حتی بزرگترین و شکست ناپذیر ترین گروه ها .
کاربرانی که برای این ارسال از ARMIN تشکر کرده اند barfi3066, ARSENAL
ارسال شده در:
پنجشنبه، 2 تير ماه ، 1390 19:27:21
موضوع مطلب:
البته این شامل من نمیشه اخه من خودم تنهام گروه نیستم یه حالی میده این سیگار _________________ ____________________________________________