ARSENAL کاربر حرفه ای وضعيت: آفلاين 29 اسفند ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 772 امتياز: 688415 تشکر کرده: 460 تشکر شده 437 بار در 238 پست
محل سكونت: SHIRAZ
ارسال شده در:
پنجشنبه، 12 خرداد ماه ، 1390 11:29:28
موضوع مطلب: دايي: ميتوانستيم بازيكنان بيشت
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ميتوانستيم يکي دو بازيکن بيشتر هم در تيم ملي داشته باشيم چون لياقت بچههاي ما بسيار بالاست.
علي دايي در نشست خبري قبل از بازي مقابل فولاد خوزستان که بعدازظهر چهارشنبه برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما با دانش اينکه بايد مقابل يک تيم خيلي خوب بازي کنيم به اهواز آمدهايم. مجيد جلالي مربي بسيارخوب و استاد من بوده است. از ايشان خيلي چيزها ياد گرفتهام و مديون او هستم. اميدوارم فردا بازي زيبايي در مقابل فولاد به نمايش بگذاريم.
وي افزود: متاسفانه زمان براي ما کوتاه بود، به همين دليل خوب ريکاوري نکرديم؛ اما به اهواز آمديم تا ببريم و راهي فينال شويم.
دايي ادامه داد: فولاد در خط حمله بسيار خوب است؛ اما ما هم دفاع مستحکمي داريم. روي خط دفاع خودم حساب ويژهاي باز کردم و فردا قصد داريم گلي دريافت نکنيم و سپس زمين را با پيروزي ترک کنيم. بچههاي من در خط دفاع در چند وقت اخير بسيار خوب بودهاند.
وي در جواب سؤالي که به نظر شما بازي 120 دقيقهاي مقابل سپاهان پرسپوليس را خسته کرده است يا خير نيز گفت: من گفتم زمان ريکاوري کوتاه بود، اما بچهها زحمت کشيدند. به نظر من گرماي هواي اهواز ميتواند به ما صدمه بزند، اما اگر تيمي بخواهد قهرمان شود گرما و مسئله ديگر نبايد مشکلي برايش باشد.
وي در خصوص پيشبيني نتيجه بازي نيز تأکيد کرد: خيلي سخت است اين بازي را پيشداوري کنيم. ما سعي خواهيم کرد بازي خوبي را به نمايش بگذاريم تا به فينال برسيم. ما در اين بازي نيز مصدوماني داريم، اما به همين بازيکنان هم افتخار ميکنم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در جواب خبرنگاري که پرسيد آيا کاشاني در پرسپوليس بماند شما هم در اين تيم ميمانيد يا خير، اظهار داشت: من در اين مورد حرفي نميزنم.
دايي درباره هواداران تيم خود نيز يادآور شد: من هميشه مديون هواداران هستم.در بازي مقابل سپاهان جوي را که در ورزشگاه ديدم تا الان نديده بودم. خيلي زيبا و خوب بود و باعث شد تا پرسپوليس موفق شود. من باز هم از تمام هواداران واقعي تشکر ميکنم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين در جواب يکي ديگر از خبرنگاران که پرسيد آيا شما با کاوه رضايي و نوروزي براي فصل آينده به توافق رسيدهايد يا خير يادآور شد: من تا به الان رضايي را نديدم، البته نوروزي را در بازي قبلي ديدم. در مرام ما نيست که بخواهيم اين کارها را انجام بدهيم همه چيز بايد سر وقت خود باشد.
دايي در جواب سوالي ديگر از خبرنگاران که نظر شما درباره قضاوت مظفريزاده چيست، گفت: نظر خاصي ندارم اميدوارم ايشان اشتباه تأثيرگذاري نداشته باشد.
وي درباره انتخابهاي کيروش سرمربي تيم ملي ايران از بازيکنان پرسپوليس گفت: ما نتايج و بازيهاي بدي انجام نداديم. اين پاسخ زحمات بازيکنان من است من نبايد در اين باره حرف بزنم بايد به تصميم ايشان احترام گذاشت. اما شايد ميتوانستيم يکي دو بازيکن بيشتر هم به تيم ملي داشته باشيم چون لياقت بچههاي ما بسيار بالاست.
دايي در پايان در مورد ماندن يا رفتنش در فصل آينده نيز تأکيد کرد: فعلاً که هستم تا ببينيم بعداً چه ميشود. من به هيچ عنوان به فکر بازي فينال هم نيستم که ميخواهيم در مقابل استقلال يا تيم ديگري قرار بگيريم. بعداز بازي با فولاد خوزستان درباره آن مسائل هم صحبت خواهيم کرد.
_________________ ****امضاء که ندارم ،