FiFi مدیر بخش تصاویر وضعيت: آفلاين 27 ارديبهشت ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 1039 امتياز: 690650 تشکر کرده: 105 تشکر شده 191 بار در 124 پست
محل سكونت: -------
ارسال شده در:
پنجشنبه، 5 خرداد ماه ، 1390 17:27:18
موضوع مطلب: غذاهای موردعلاقه من وتو!
غذاهایی که من دوست دارم وبلدم ببپزم توچطور؟؟)
نهار*کوکوی عدسی:ابتداعدسی پخته شده(400گرم)رامی شوییم وخیس میکنیم.2ساعت بعدان رابامقداری نمک میپزیم بعدازپخته شدن داخل ابکش میریزیم تاسردشود.سبزی معطرخردشده(150گرم)راداخل یک ظرف ریخته وعدسی و اردگندم(2قاشق سوپخوری)وادویه ونمک رابه ان اضافه میکنیم وهم میزنیم.تخم مرغها(6عدد)رادرظرفی جداگانه شکسته وباچنگال خوب هم میزنیم وبه موادمان اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم.ماهی تابه را روی حرارت ملایم گذاشته وروغن رادرون ان میریزیم پس ازداغ شدن روغن موادکوکورابادست بصورت دایره یامربعی شکل میدهیم وداخل ماهی تابه میزاریم هنگامی که یک طرف کوکو سرخ شدان رابرمیگردانیم تاطرف دیگر ان هم سرخ شود :
صبحانه* املت سبزیجات:دریک ماهی تابه روی حرارت ملایم"هویج(نصف فنجان خردشده)وپیاز(یک چهارم فنجان خردشده)وفلفل سبز(یک چهارم فنجان خردشده)راباهم مخلوط وبپزیم تاتردشوند.گوجه فرنگی(1عددمتوسط خردشده)رابه ان افزوده هم میزنیم وسپس کناربگذارید.تخم مرغ(8عدد)وشیر(1فنجان بدون چربی)ونمک راباهم مخلوط کنید.دریک ماهی تابه یک قاشق چای خوری ازروغن راداغ کنیدنصف فنجان ازمخلوط تخم مرغ رادران بریزید.کناره های مخلوط به سرعت سفت میشودوقتی روی مخلوط نسبتاپخته شدیک چهارم فنجان ازسبزیجات راروی ان بریزید بعدازچنددقیقه ان رابرداشته وباقی مانده مواد را به همین ترتیب بپزید.
Mahan مدیر کل سایت وضعيت: آفلاين 21 اسفند ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 523 امتياز: 544525 تشکر کرده: 5 تشکر شده 44 بار در 33 پست
محل سكونت: تنکابن ( شهسوار )
ارسال شده در:
يكشنبه، 8 خرداد ماه ، 1390 19:15:01
موضوع مطلب:
اره
بلدم
خوب از کجا شروع کنم
اهان
میریم تو اشپز خونه
با این حالت
میگیم
مامان جون
من قرمه سبزی میخوام
بعد مامان هم
میگه باشه پسر گلم
بعد شروع میکنه به پختن
به همین راحتی
به همین خوشمزگی
_________________ Being in love is when she looks at you and says: I would like to be a cannibal.
عاشق بودن زمانیه که اون بهت نگاه میکنه و میگه : دلم میخواست آدم خور باشم
MY.FC جانشين ارشد Admin وضعيت: آفلاين 25 ارديبهشت ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 1822 امتياز: 1178645 تشکر کرده: 62 تشکر شده 129 بار در 75 پست
محل سكونت: گناوه .استان بوشهر
ارسال شده در:
يكشنبه، 8 خرداد ماه ، 1390 22:06:32
موضوع مطلب:
ام ا من اول میرم توی اشپز خونه با این حالت
بعد به مامانم میگم گرسنمه با این حالت
بعد اون میگه چی میخوری پسره گلم با این حالت
بعد میگم قرمه سبزی با این حالت
بعد از اشپز خونه میام بیرون با این حالت
تموم شد داستان به همین راحتی و خوشمزگی _________________ ____________________________________________
بوسه یعنی اتصال سیم های مثبت و منفی یک جریان برق ۶۶۰۰۰ ولتی که اگه زیاد طول بکشه فیوز مرکزی بدجوری میزنه بیرون!! ؟