Abadi مدیر کل سایت وضعيت: آفلاين 21 اسفند ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 63 امتياز: 794660 تشکر کرده: 4 تشکر شده 15 بار در 7 پست
محل سكونت: Tehran
ارسال شده در:
پنجشنبه، 13 بهمن ماه ، 1390 16:53:25
موضوع مطلب: کودک 3ساله ای که حامله شد
اتفاق جالب وباور نکردنی
کودک 3ساله ای که حامله شد+عکس
در اتفاقی نادر، کودک سه ساله ای در کشور پرو، یک جنین در شکم خود نگهداری می کند.
به گزارش جذاب نیوز به نقل از شبکه آر تی روسیه، پدر ” اسپاک پاکانا ” بعد از گلایه فرزند سه ساله اش از درد معده، وی را به بیمارستان می برد.
پزشکان بعد از اجرای معایناتی توسط امواج مافوق صوت، دریافتند که در درون شکم این کودک، یک جنین وجود دارد. این جنین در واقع برادر دوقلوی این کودک است که به جای رشد کردن در رحم مادرش، در شکم کودک سه ساله رشد کرده است.
این مورد نادر در هر ۵۰۰ هزار تولد، یک بار اتفاق می افتد.
پزشک جراح، بعد از خارج کردن جنین ۲۵ سانتی از شکم کودک سه ساله، اعلام کرد: جنین رشد بسیار کمی در شکم ” اسپاک” داشته و وزن آن تنها یک کیلو بوده است.
_________________ ترجیح می دهم با کفش هایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم.
Sasa کاربر فعال وضعيت: آفلاين 25 بهمن ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 265 امتياز: 256235 تشکر کرده: 16 تشکر شده 23 بار در 16 پست
محل سكونت: شمال
ارسال شده در:
چهارشنبه، 26 بهمن ماه ، 1390 18:54:02
موضوع مطلب:
حیرت آور وشگفت انگیزه! _________________ خدا گوید: تو ای زیباتر از خورشید زیبایم؛ تو ای والاترین مهمان دنیایم؛ بدان آغوش من باز است؛ شروع کن 1قدم باتو؛ تمام گامهای مانده اش بامن.