Patoghdl مدیر انجمن و ناظم سایت وضعيت: آفلاين 26 فروردين ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 1239 امتياز: 1248605 تشکر کرده: 435 تشکر شده 829 بار در 504 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 13 ارديبهشت ماه ، 1390 16:10:25
موضوع مطلب: تصاویر دیدنی امین زندگانی در باز
-امین زندگانی بازیگر موفق و خوب سینما و تلویزیون کشور همانند دیگر علاقه مندان,به دیدن منشور کوروش رفت.
امین زندگانی در بازدید منشور کوروش بیان کرد:متاسفانه مشغله کاری به من فرصت بازدید از آثار بسیار ارزشمند ایران را نداده بود و خیلی ناراحت هستم که بعد از 39 سال زندگی الان به دیدن آثار فرهنگی آمده ام.
در این بازدید امین زندگانی از تمامی آثار باستانی ایران اسلامی حمایت کرد.
کاربرانی که برای این ارسال از Patoghdl تشکر کرده اند FLATSET
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
ARMIN مدیر کل سایت وضعيت: آفلاين 21 اسفند ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 809 امتياز: 2317650 تشکر کرده: 90 تشکر شده 224 بار در 99 پست
محل سكونت: تنکابن ( شهسوار )
ارسال شده در:
سه شنبه، 13 ارديبهشت ماه ، 1390 18:30:23
موضوع مطلب: Re: تصاویر دیدنی امین زندگانی در ب
Patoghdl مي نويسد:
-امین زندگانی بازیگر موفق و خوب سینما و تلویزیون کشور همانند دیگر علاقه مندان,به دیدن منشور کوروش رفت.
امین زندگانی در بازدید منشور کوروش بیان کرد:متاسفانه مشغله کاری به من فرصت بازدید از آثار بسیار ارزشمند ایران را نداده بود و خیلی ناراحت هستم که بعد از 39 سال زندگی الان به دیدن آثار فرهنگی آمده ام.
منشور کوروش ایرانیه اما برای ما نیست ... به چیش افتخار کنیم ؟ به اینکه نشان ایران باستان هست ؟ یا اینکه نشان بزرگترین پادشاه جهان هست ؟ یا اینکه الان نامی از این پادشاه بزرگ وجود نداره حتی یاد بودی هم از او نمیکنند ؟ یا اینکه صاحب این نشان الان کشور های بیگانه هستند ؟
به چی افتخار کنیم ؟
به اینکه الان مقامات ما دارن راه کوروش رو ادامه میدن ؟ کی میتونه اینو ثابت کنه ؟ چون اصلا راه ثابت کردنی وجود نداره یعنی همچین چیزی نیست .
ایــــران دیگه تموم شده دوستان گلم ایـــران زمانی ایـــــــران بود که کــــــورش کبیـــــر پادشاه بود نه ... بیخیال _________________
کاربرانی که برای این ارسال از ARMIN تشکر کرده اند Patoghdl, FLATSET
FLATSET کاربر ارشد وضعيت: آفلاين 14 ارديبهشت ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 1644 امتياز: 155015 تشکر کرده: 584 تشکر شده 417 بار در 291 پست
محل سكونت: تایپیک درخواست فیلم
ارسال شده در:
پنجشنبه، 15 ارديبهشت ماه ، 1390 10:13:17
موضوع مطلب: Re: تصاویر دیدنی امین زندگانی در ب
Admin مي نويسد:
Patoghdl مي نويسد:
منشور کوروش ایرانیه اما برای ما نیست ... به چیش افتخار کنیم ؟ به اینکه نشان ایران باستان هست ؟ یا اینکه نشان بزرگترین پادشاه جهان هست ؟ یا اینکه الان نامی از این پادشاه بزرگ وجود نداره حتی یاد بودی هم از او نمیکنند ؟ یا اینکه صاحب این نشان الان کشور های بیگانه هستند ؟
به چی افتخار کنیم ؟
به اینکه الان مقامات ما دارن راه کوروش رو ادامه میدن ؟ کی میتونه اینو ثابت کنه ؟ چون اصلا راه ثابت کردنی وجود نداره یعنی همچین چیزی نیست .
ایــــران دیگه تموم شده دوستان گلم ایـــران زمانی ایـــــــران بود که کــــــورش کبیـــــر پادشاه بود نه ... بیخیال
با سلام خدمت هر دو دوست عزیز
آرمین جان این گذشته ی ماست که باعث افتخار ماست داشتن پادشاهانی همچون کوروش داریوش و کمبوجیه که بر نیمی از جهان تسلط داشتن افتخار ماست یا سردارانی همچون هرمز که نماینده کوروش در آپادانا بود و دیگر دلاور مردانی که آوازه اونها هنوز در کتب تاریخی به چشم میخوره با این فکر نکن منشور کوروش الان کجاست به این فکر کن که روحی و معنویتی که در اون منشور جریان داره اصالت آریایی داره منشور یک تیکه سنگه هویتمون نیست یادتون باشه ایران عشاق دلاوران و قهرمانان زیادی داشت افتخاراتشون افتخار ماست .
به امید سرافرازی ایران عزیز .